LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Meeting- en partycatering

Kragtwijk Finest Food levert een breed pakket diensten, van het organiseren van bijzondere evenementen tot complete partycatering en de culinaire invulling van een congres of vergadering. Daarnaast hebben we innovatieve oplossingen voor bedrijfshoreca en maken we gezonde, lekkere lunchgerechten en verrassende snacks waar je medewerkers energie van krijgen. Wil je iets online vieren met je personeel? Stuur ze dan een leuke borrelbox. Vraag naar de mogelijkheden!

KRAGTWIJK ALWAYS LOVED COOKING
BUT ADAPTING A KOSHER VEGAN DIET HAS GIVEN US RENEWED INSPIRATION

VOOR WIE DOEN WE HET?

Voor de directie of eigenaren die het event als een uithangbord van hun bedrijf zien en dus hoge eisen stellen aan uitstraling en presentatie. Maar ook voor managers die het organiseren van events en zakenlunches in hun takenpakket hebben of verantwoordelijk zijn voor de gehele food & beverage binnen hun organisatie.

WAARVOOR GAAN WE?

We gaan voor een feestje! Een uitbundig event, een heerlijke zakenlunch of een gezellige gezamenlijke maaltijd voor al je medewerkers. Dit kan in je eigen bedrijfsruimte, maar ook op een mooie externe locatie. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om jouw verwachtingen en die van je gasten of medewerkers te overtreffen!

WAT MERKT DE OPDRACHTGEVER DAARVAN?

Wij zorgen ervoor dat jouw event, lunch of meeting perfect aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en bij de boodschap die je wil overbrengen. Wij helpen je om een verrassend event te organiseren waar jij, je gasten en je medewerkers met veel plezier op terug zullen kijken.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN WAT UW GASTEN ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om passende gerechten te kunnen kiezen. Onze speciale maaltijdopties vormen een uitstekende oplossing en maken uw taak als organisator er een stuk eenvoudiger op!

Neem contact met ons op