LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Voor de medewerkers

Gezonde en gemotiveerde medewerkers vormen de ruggengraat van je organisatie. Het is dan ook belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om lekker te kunnen eten op het werk. De topchefs van Kragtwijk Finest Food hebben samen met onze diëtiste heerlijke voedzame gerechten samengesteld. Laat je personeel genieten van onze heerlijke sandwiches, warme snacks, salades, gezonde tussendoortjes en vruchtensappen. Alles wordt vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij!

OVERWERK

Soms is het zo druk op het werk dat je personeel veel overuren maakt. Gezond en lekker eten is in dergelijke stressvolle periodes extra belangrijk. Kragtwijk Finest Food heeft diverse voedzame maaltijden die volop energie geven. Eenvoudig op te warmen, thuis of op het werk, en heerlijk van smaak!

LUNCHES

Kragtwijk Finest Food heeft een ruim assortiment lunches, variërend van belegde baguettes en sandwiches tot maaltijdsalades. Individueel verpakt of op buffetschalen opgediend. Verwen je medewerkers met broodjes, een gezond tussendoortje of een warme snack. Alles vers bereid, verrassend en lekker!

BORREL EN SNACKS

Geef je een bedrijfsborrel om iets te vieren met je medewerkers? Wij kunnen je allerlei overheerlijke hapjes, ‘fingerfood’ en borrelplateaus leveren. Gevarieerd en vers bereid, met verrassende smaken uit diverse werelddelen.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op