LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Werken bij

Kragtwijk Finest Food is de culinair specialist in lunches, evenementen en maaltijden voor luchtvaart. Alles wat wij leveren is vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij. We hebben een passie voor lekker en gezond eten en beschikken over unieke expertise op het gebied van de koosjere keuken. Daarnaast kunnen we moeiteloos inspelen op bijzondere wensen zoals vegan en allergenen. Wij kenmerken ons door de persoonlijke manier van werken om de beste oplossing te vinden voor onze klanten.

We celebrate the diversity and cultures of food

HR medewerker

Join the Kragtwijk Family!

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier

Zelfstandig werkend kok Cruquius Local

Join our family at Cruquius Local!

KOM BIJ ONS WERKEN

Kragtwijk Finest Food staat niet stil, net als jij. Daarom zijn wij regelmatig opzoek naar nieuwe helden om ons team te versterken.

Hierboven staan een aantal vacatures (m/v), maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Neem in alle gevallen contact met ons op en overtuig ons van je passie en gedrevenheid!

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

WELKOM BIJ
KRAGTWIJK FINEST FOOD

“Al sinds 1967 varen wij onze eigen koers. Maar luisteren met aandacht naar uw wensen. Wij maken mooie, smaakvolle en fijne gerechten, met een continue natuurlijke drang naar vernieuwing”.

— JOOST KRAGTWIJK

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op