Party catering

Als bedrijf wil je natuurlijk een evenement organiseren waar je klanten, stakeholders en medewerkers veel plezier aan beleven. Wij denken met je mee en delen graag onze kennis om er een groot succes van te maken. Kragtwijk Finest Food kan putten uit meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van partycatering. Met onze gastvrijheid en professionele service zorgen wij ervoor dat jouw feest de verwachtingen van je gasten zal overtreffen.

FULL SERVICE

Als organisator van feesten voor bedrijven en particulieren staat Kragtwijk garant voor persoonlijke aandacht en optimale service. In overleg met jou bedenken wij een passend en origineel concept. Ons topteam zorgt ervoor dat jij en je gasten van een geweldig feest kunnen genieten.

FOODTRUCKS

Vanuit onze mobiele foodtruck serveren we uiterst smakelijke ‘street food’: lekkernijen als falafel pita, challah uit eigen bakkerij of een kebab sandwich met pekelvlees en pickle! Leuk om je event mee op te luisteren of om je medewerkers mee te verrassen tijdens de VRIJMIBO. Gegarandeerd een feestje!

Feestdagen assortiment

Culinair de feestdagen door!
Kragtwijk Finest Food verzekert u overheerlijke gerechten en hapjes waarbij wij u al in de feeststemming brengen.

Ondanks dat dit het tweede jaar is waar de feestdagen anders zijn dan normaal maken we er bij Kragtwijk Finest Food toch weer iets moois van, want gezellig samen zijn en heerlijk eten blijft traditie tijdens deze periode van het jaar.

Gezamenlijk de feestdagen inluiden op kantoor via zoom of gewoon thuis met je familie is meer dan ooit belangrijk!
Samen zorgen wij ervoor dat de feestdagen een mooie herinnering worden.

Klik op de link hieronder voor de feestdagen folder!

Uiterste besteldatum maandag 20 december 12:00 uur voor de kerstdagen.

Maandag 27 december 12:00 uur voor oud en nieuw.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op