LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Bedrijfshoreca

Het bedrijfsrestaurant is dé plek om tot rust te komen: even iets lekkers eten en drinken en in een ontspannen sfeer bijpraten met collega’s. Met onze heerlijke maaltijden, broodjes, snacks en tussendoortjes zul je je medewerkers blij verrassen. Alles wat wij leveren, zit vol gezonde voedingsstoffen en is vers bereid in onze eigen keuken en bakkerij.
Kragtwijk Finest Food levert een breed scala aan cateringdiensten aan het bedrijfsleven in Amstelveen en omstreken. Vraag naar de mogelijkheden!

OP LOCATIE

Wil je je medewerkers en klanten de kans geven om lekker te eten, maar heb je geen capaciteit of ruimte om zelf een restaurant of kantine te runnen? Kragtwijk denkt graag met je mee om samen met jou de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

GRAB & GO

Flexwerken wordt steeds meer de norm en dat betekent dat de kantoorbezetting enorm kan variëren. Daarom heeft Kragtwijk een speciaal Grab & Go-concept ontwikkeld, met een ruim assortiment baguettes, broodjes, sandwiches en verse vruchtensappen. Hygiënisch en afzonderlijk verpakt, gezond en enorm lekker!

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op