LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Zakelijke catering Utrecht

Gezonde en gemotiveerde medewerkers vormen de ruggengraat van je organisatie. Het is dan ook belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om lekker te kunnen eten op het werk. De topchefs van Kragtwijk Finest Food hebben samen met onze diëtiste heerlijke voedzame gerechten samengesteld.

OVERWERK

Soms is het zo druk op het werk dat je personeel veel overuren maakt. Gezond en lekker eten is in dergelijke stressvolle periodes extra belangrijk. Kragtwijk Finest Food heeft diverse voedzame maaltijden die volop energie geven. Eenvoudig op te warmen, thuis of op het werk, en heerlijk van smaak!

SALADES

Wij maken gevarieerde verse salades, compleet met heerlijke dressings en croutons. Lekker als lichte maaltijd of als gezond tussendoortje, bomvol vitamines en mineralen.

OP LOCATIE

Wil je je medewerkers en klanten de kans geven om lekker te eten, maar heb je geen capaciteit of ruimte om zelf een restaurant of kantine te runnen? Kragtwijk denkt graag met je mee om samen met jou de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op