LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Meeting

Kragtwijk Finest Food verzorgt al vele jaren culinaire catering voor bedrijven en particulieren: van heerlijke lunches en hapjes tot uitgebreide buffetten en warme maaltijden. Maar we doen meer dan alleen cateren: we bieden ook een totaalpakket voor de complete verzorging van jouw feest of bedrijfsevent. Met ruim 50 jaar ervaring is Kragtwijk niet meer weg te denken uit Amstelveen en omstreken!

ONTBIJT EN LUNCH

Een mooi ontbijt voor je internationale zakenrelaties? Een broodjeslunch voor de teammeeting of een geheel verzorgde dag voor je klanten? Wij hebben een uiterst gevarieerd assortiment sandwiches, belegde broodjes, salades, warme snacks en fruitsappen. Gezond, voedzaam en vooral erg lekker!

BORREL EN SNACKS

Heb je binnenkort een zakelijke borrel of een feestelijke bijeenkomst met de sportvereniging of de buurt? Maak dan je keuze uit ons ruime aanbod aan overheerlijke hapjes, ‘fingerfood’ en borrelplateaus. Gevarieerd en vers bereid, met verrassende smaken uit diverse werelddelen.

WARME MAALTIJDEN EN BUFFETTEN

Onze chefs hebben overheerlijke gerechten samengesteld, van Italiaans en Aziatisch tot specialiteiten uit het Midden-Oosten. Leverbaar als individuele maaltijden of buffet. Buffetten zijn uit te breiden met salades of fingerfood en kunnen geserveerd worden op mooie buffetschalen, inclusief borden en bestek.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op