LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Travel international catering

Kragtwijk Finest Food staat garant voor heerlijke en gezonde maaltijden onderweg, zowel voor passagiers als de crew. Dankzij onze ambachtelijke kwaliteit en onze klantgerichtheid zijn wij een betrouwbare cateringpartner voor de luchtvaart, internationale treinsector en cruisewereld.
Wij hebben veel ervaring met de koosjere keuken en maken ook halal, veganistische en lactosevrije gerechten. Alles wat wij leveren, wordt vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij.

We celebrate the diversity and cultures of food

VOOR WIE DOEN WE HET?

Wij bereiden maaltijden voor gasten van internationale businessevents en passagiers die uit religieuze overwegingen kiezen voor koosjer of halal eten. Daarnaast hebben we een speciale lijn voor de crew ontwikkeld: vanwege hun hectisch bestaan is het cruciaal dat zij in hun lounge lekkere, verse en gevarieerde maaltijden kunnen krijgen.

WAARVOOR GAAN WE?

Als mensen op reis zijn, is etenstijd altijd een moment om naar uit te kijken: even ontspannen genieten van een heerlijke warme maaltijd of een goed gevulde sandwich. Wij willen zakelijke gasten, passagiers en crew aangenaam verrassen door ze vers eten van topkwaliteit te bieden dat zó lekker is dat ze hun vingers erbij aflikken!

WAT MERKT DE CATERAAR DAARVAN?

Wij zorgen ervoor dat uw passagiers, de crew en de gasten op uw internationale event culinair verwend worden. Zoals bekend, levert lekker eten onderweg een belangrijke bijdrage aan het goede imago van een maatschappij. Door met ons samen te werken, bent u verzekerd van een betrouwbare partner die klantgerichtheid en duurzame kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

HEADER TEXT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Haarlem

Op zoek naar bedrijfscatering in Haarlem?
Kragtwijk levert in Haarlem en....

Utrecht

Op zoek naar bedrijfscatering in Utrecht?
Kragtwijk levert in Utrecht en....

Amsterdam

Op zoek naar bedrijfscatering in Amsterdam?
Kragtwijk levert in Amsterdam en....

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Smakelijk, puur & authentiek, dat is waar wij zelf van houden en graag met u delen. Bekijk ons assortiment en laat u overtuigen!”

— WIM PANNEKOEK

YOUR PARTNER FOR AIRLINE CATERING

“Wherever you are in this beautiful world, enjoy Kragtwijk Finest Food”

Neem contact met ons op