LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Travel airline catering

Kragtwijk Finest Food levert onder de naam Langerhuize al ruim 27 jaar heerlijke koosjere maaltijden aan grote luchtvaartmaatschappijen. Wij bieden een ruime keus aan ontbijtvarianten, economy maaltijdboxen en exclusieve first-class menu’s.
Naast koosjere gerechten bieden wij speciale arrangementen voor crew catering, zodat het personeel aan boord en in de crew lounge van een lekkere en voedzame maaltijd kan genieten.

EXCELLENT PRIVATE LABEL

Geïnspireerd door ’s werelds topkeukens creëren onze chef-koks verrassende menu’s met intense smaken die de verwachtingen van passagiers zullen overtreffen. De presentatie van deze luxemenu’s kan worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met het logo van de airline.

CULINARY ECONOMY MENU

Verwen je gasten en passagiers met onze heerlijke economy menu’s, koude en warme snacks of sandwiches. Onze chefs weten telkens weer verrassende smaakcombinaties te creëren. Alles wordt met de beste ingrediënten vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij.

NEW CONCEPT

Kragtwijk Finest Food heeft een nieuwe lijn maaltijden ontwikkeld voor de luchtvaart. Bij de ontwikkeling stond centraal dat de maaltijden geschikt moeten zijn voor meerdere maaltijdcodes, en zeer aantrekkelijk gepresenteerd.

De nieuwe verpakking is makkelijk in gebruik, licht in gewicht en eco-vriendelijk.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Smakelijk, puur & authentiek, dat is waar wij zelf van houden en graag met u delen. Bekijk ons assortiment en laat u overtuigen!”

— WIM PANNEKOEK

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Wherever you are in this beautiful world, enjoy Kragtwijk Finest Food”

Neem contact met ons op