LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Hotel en leisure

Laat je gasten overal genieten van onze heerlijke gerechten! Wij leveren een complete culinaire ervaring: maaltijden tijdens de vlucht en gedurende het verblijf in het hotel, lunchboxes om mee te nemen op dagtrips en arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten.
Onze chefs hebben mooie menu’s ontwikkeld voor ieder eetmoment van de dag, zodat je je koosjere gasten telkens kunt verrassen. Onze smakelijke gerechten en tussendoortjes vormen ook een perfecte aanvulling voor food & beverage outlets.

TRAVELLER KOOSJER EN HALAL

Met onze innovatieve speciale maaltijden zorgen wij ervoor dat je gasten ook op de plaats van bestemming verzekerd zijn van heerlijk eten dat bereid is volgens de voedselwetten van hun geloof. Vers bereid, mooi opgemaakt en in een aantrekkelijke verpakking aangeboden.

TRAITEUR

Onze chefs hebben diverse verrassende gerechten vol intense smaken ontwikkeld, voor ieder eetmoment van de dag. Ideaal om je koosjere gasten culinair mee te verwennen, maar ook een geschikte manier om andere gasten kennis te laten maken met deze overheerlijke mediterrane keuken.

INTERNATIONAL BUSINESS EVENTS

Extra steun nodig bij het organiseren van een succesvol bedrijfsevent of een congres? Wij hebben jarenlange ervaring in het culinair omlijsten van zakelijke bijeenkomsten. Onze verrassende en heerlijke gerechten zorgen ervoor dat je jouw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgt.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Smakelijk, puur & authentiek, dat is waar wij zelf van houden en graag met u delen. Bekijk ons assortiment en laat u overtuigen!”

— WIM PANNEKOEK

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Wherever you are in this beautiful world, enjoy Kragtwijk Finest Food”

Neem contact met ons op