LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Crew catering

Je medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf. Zij staan de gasten te woord en serveren vol enthousiasme de hapjes en drankjes. Altijd geduldig, beleefd en met een glimlach.
Juist voor mensen die onregelmatige diensten draaien, is gezond en lekker eten enorm belangrijk.
Zij hebben goede ‘brandstof’ vol vitamines en mineralen nodig om optimaal te kunnen functioneren.
Wij leveren lekkere en voedzame maaltijden, salades en snacks waar je medewerker blij van wordt.

CREW LOUNGE

De crewleden hebben een druk bestaan; ze rennen soms letterlijk van gate naar lounge om even rust te kunnen pakken. Een gezonde en smakelijke maaltijd, frisse salade of lekkere snack is dan de perfecte manier om energie bij te tanken.

TO-GO

Wij leveren complete maaltijden, verse salades en lekkere broodjes uit eigen bakkerij die uitermate geschikt zijn voor smart-fridge oplossingen. Een ideale manier om personeelsleden met onregelmatige diensten 24/7 de kans te bieden gezond en lekker te eten tijdens hun werk.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Smakelijk, puur & authentiek, dat is waar wij zelf van houden en graag met u delen. Bekijk ons assortiment en laat u overtuigen!”

— WIM PANNEKOEK

UW PARTNER VOOR AIRLINE CATERING

“Wherever you are in this beautiful world, enjoy Kragtwijk Finest Food”

Neem contact met ons op