LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Kragtwijk Finest Food is Briljant Partner van Topsport Amsterdam

Kragtwijk Finest Food heeft zich als ???????? ??????? mogen verbinden aan Topsport Amsterdam. En dat is een partnership waar we heel erg trots op zijn. Niet alleen omdat we zelf ook enorme sportliefhebbers zijn, maar bovenal omdat we elkaar vinden in het belang van hoogwaardige vitaliteitsprogramma’s waarin relevante sportmaaltijden een belangrijke rol spelen.
 
Topsport Amsterdam verbindt het Amsterdamse bedrijfsleven met de topsport. Mede dankzij sponsors, partners en suppliers, kan Topspot Amsterdam de talentvolle sporters en verenigingen het podium bieden dat zij verdienen.
 
Met een breed zakelijk netwerk, verenigd in de Topsport Amsterdam BusinessClub, tilt Topsport Amsterdam de topsport in Amsterdam naar een hoger niveau.
 
Het netwerk komt meerdere keren per jaar bij elkaar op georganiseerde business events. Soms om naar het inspirerende verhaal van een olympiër te luisteren, soms om zelf te sporten en soms om op de eerste rij te zitten bij de grootste topsportevenementen van Amsterdam.

Datum

Categorie

Social Media

GERELATEERDE BERICHTEN

    Neem contact met ons op