LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Bezoek burgemeester Amstelveen

Op woensdag 22 juni brachten burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Werk en Inkomen Marijn van Ballegooijen een bezoek aan ons. Zij kregen een rondleiding en spraken met verschillende Oekraïense medewerkers die sinds kort bij ons aan het werk zijn.


Gezien de krapte op de arbeidsmarkt, ook bij Kragtwijk, waren wij meteen enthousiast en bereid vluchtelingen uit Oekraïne aan een baan te helpen. Inmiddels werken er 16 Oekraïense vluchtelingen bij Kragtwijk Finest Food, naar volle tevredenheid van beide kanten. Het Werkplein AA van de Gemeente Amstelveen speelde een belangrijke rijk rol bij het matchen van vluchtelingen met vacatures in de regio en organiseerde onder andere een aantal banenmarkten en bedrijfsbezoeken.


Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid stonden wij ook onmiddellijk klaar om te helpen bij de opvang van vluchtelingen in Amstelveen. De eerste maand verzorgden we de catering in de gemeentelijke opvang in de hotels en leverden we personeel om de uitgifte van de maaltijden in goede banen te leiden.

Datum

Categorie

Social Media

GERELATEERDE BERICHTEN

    Neem contact met ons op