Party catering Haarlem

Kragtwijk Finest Food organiseerd bijzondere evenementen tot complete partycatering en de culinaire invulling van een congres, bedrijfsopening of personeelsfeest.

ZIN IN EEN FEESTJE

Wij zorgen ervoor dat jouw event, lunch of meeting perfect aansluit bij de uitstraling van je bedrijf en bij de boodschap die je wil overbrengen. Wij helpen je om een verrassend event te organiseren waar jij, je gasten en je medewerkers met veel plezier op terug zullen kijken.

FOODTRUCKS

Vanuit onze mobiele foodtruck serveren we uiterst smakelijke ‘street food’: lekkernijen als falafel pita, gevulde challah of een kebab sandwich met pekelvlees en pickle! Leuk om je event mee op te luisteren

WETEN UW GASTEN wat ze ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een evenement lastig om passende gerechten te kunnen kiezen. Onze speciale kennistool vormt een uitstekende oplossing en maken uw taak als organisator er een stuk eenvoudiger op!

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

ETEN IS ONZE KRACHT, GASTEN ZIJN ONZE PASSIE

“Party catering is meer dan alleen een goede invulling van eten en drinken! Wij gaan graag met u in gesprek waar wij u nog meer van dienst kunnen zijn.”

— PATRICK DE VRIES

WETEN UW GASTEN WAT ZIJ ETEN?

In de praktijk is het voor gasten met een voedingsallergie of intolerantie tijdens een meeting of evenement lastig om de juiste gerechten te kunnen kiezen en betrouwbare informatie te krijgen. Daar hebben wij een oplossing voor.

En dat maakt het voor de organisator een stuk leuker en eenvoudiger.

Neem contact met ons op