LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Ziekenhuis en zorgorganisatie

Met de smakelijke, mooi gepresenteerde gerechten van Kragtwijk Finest Food zijn de dagelijkse eetmomenten iets om naar uit te kijken voor patiënten en cliënten. Ons gevarieerde aanbod zit vol goede voedingsstoffen en is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Zo kunnen patiënten zich goed voorbereiden op en aansterken na een operatie, en helpen we ouderen om vitaal en gezond te blijven.

SPECIALE DIEETWENSEN

Patiënten met een voedselallergie of spijsverteringsproblemen? Of patiënten die vanuit geloofsovertuiging strenge eisen stellen ten aanzien van ingrediënten en bereiding? Kragtwijk Finest Food heeft altijd een passende oplossing: van koosjer en halal tot lactosevrij, natriumarm, eiwitrijk of veganistisch.

EIWITRIJKE SNACKS

Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en het herstel van onze spieren. Ze geven een verzadigd gevoel, bevorderen de stofwisseling en zijn onmisbaar voor ons immuunsysteem. Onze eiwitrijke snacks zijn een gezond tussendoortje dat patiënten, cliënten en actieve ouderen ondersteunt bij herstel en bij het behoud van sterke spieren en botten.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

INNOVATIEVE GERECHTEN - GEZOND EN VOL VAN SMAAK!

“Wij leveren een compleet voedingsaanbod op maat, van eiwitrijke tussendoortjes tot verse salades en volledige maaltijden. Gezond, vers en erg lekker!”

— GEORGETTE VAN DIJK

ETEN VAN TOPKWALITEIT VOOR DE ZORG!

Mensen in (zorg)instellingen laten genieten van heerlijke, gezonde maaltijden, salades en tussendoortjes. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in.

Neem contact met ons op