LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Dialyse

Het is belangrijk dat de patiënt na het dialyseren goed verteerbare voedingstoffen binnen krijgt, met voldoende eiwit en weinig zout. Wij hebben veel ervaring in het leveren van dieetmaaltijden aan ziekenhuizen: van gerechten met ijzerrijke ingrediënten tot natriumarme varianten en menu’s met specifieke hoeveelheden eiwitten en kalium. Onze gerechten zijn vers bereid, goed verteerbaar en erg lekker.

SALADES

Salades zijn uitermate geschikt om voor, tijdens of na het dialyseren te eten. In samenspraak met onze diëtisten hebben we een mooi vers en gevarieerd aanbod aan heerlijke salades ontwikkeld. Licht verteerbaar en vol vitamines en mineralen.

MAALTIJDEN

De juiste voeding bevordert het herstel van de patiënt na de dialysebehandeling. Onze diëtisten hebben speciale maaltijden samengesteld die ervoor zorgen dat het lichaam al tijdens het dialyseren de benodigde bouwstoffen binnen krijgt.

SNACKS

Voor patiënten die een hele maaltijd net iets te veel vinden, hebben we handzame snacks ontwikkeld. Deze bevatten gezonde voedingsstoffen en zijn gemakkelijk te consumeren, ook tijdens het dialyseren.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

INNOVATIEVE GERECHTEN - GEZOND EN VOL VAN SMAAK!

“Wij leveren een compleet voedingsaanbod op maat, van eiwitrijke tussendoortjes tot verse salades en volledige maaltijden. Gezond, vers en erg lekker!”

— GEORGETTE VAN DIJK

ETEN VAN TOPKWALITEIT VOOR DE ZORG!

Mensen in (zorg)instellingen laten genieten van heerlijke, gezonde maaltijden, salades en tussendoortjes. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in.

Neem contact met ons op