LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Sport en welzijn

Goede voeding is de basis van een gezonde levensstijl. Mensen die veel sporten of een druk bestaan hebben, moeten de juiste voedingsstoffen binnen krijgen om optimaal te kunnen functioneren.
Kragtwijk Finest Food maakt voedzame producten en gezonde sportmaaltijden die je veel energie geven en ook nog eens ontzettend lekker zijn. Vol vitaminen, vezels en eiwitten – essentiële brandstof voor je spieren en hersenen. Met onze producten kom je altijd topfit voor de dag!

PROTEÏNEN EN KOOLHYDRATEN

Proteïnen (eiwitten) zijn cruciaal voor onze spieren en voor het transport van zuurstof door ons lichaam. Koolhydraten (suikers) leveren energie en zijn onmisbaar voor onze hersenen en rode bloedcellen. Onze producten en gerechten bevatten de juiste hoeveelheid proteïnen en koolhydraten om je fit en energiek te voelen.

SPORTMAALTIJDEN

Als sporter is het belangrijk dat je lichaam goed herstelt na een zware inspanning. Je hebt energie en bouwstoffen nodig om je spieren optimaal te verzorgen. Met onze speciale producten en maaltijden ben je ervan verzekerd dat jouw lichaam krijgt wat het nodig heeft.

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

INNOVATIEVE GERECHTEN - GEZOND EN VOL VAN SMAAK!

“Wij leveren een compleet voedingsaanbod op maat, van eiwitrijke tussendoortjes tot verse salades en volledige maaltijden. Gezond, vers en erg lekker!”

— GEORGETTE VAN DIJK

ETEN VAN TOPKWALITEIT VOOR DE ZORG!

Mensen in (zorg)instellingen laten genieten van heerlijke, gezonde maaltijden, salades en tussendoortjes. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in.

Neem contact met ons op