LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Gezondheid en zorg

Het is voor onze gezondheid uitermate belangrijk dat ons lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Goed en gevarieerd eten is niet alleen cruciaal voor mensen die veel sporten, maar ook voor ouderen en patiënten. Voor al deze groepen heeft Kragtwijk Finest Food een zeer ruime keuze aan heerlijke gerechten: van eiwitrijke snacks en lactosevrije of veganistische gerechten tot salades en dialysemaaltijden. Alles wat wij maken, wordt vers bereid in eigen keuken. Gezond én lekker!

Serving finest food from all cultures: healthy & delicious

VOOR WIE DOEN WE HET?

Goede voeding heeft een positief effect op het herstel en functioneren van ons lichaam. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor patiënten, ouderen en cliënten met speciale dieetwensen. In overleg met onze diëtistes maken onze chefs gezonde, voedzame maaltijden die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoeften van elke doelgroep.

WAARVOOR GAAN WE?

Met ons uitgebreide assortiment gezonde en voedzame gerechten wil Kragtwijk Finest Food eraan bijdragen dat (dialyse)patiënten goed herstellen, ouderen fit en vitaal blijven en sporters optimaal presteren. Wij leveren heerlijke maaltijden, snacks, sandwiches, salades en verse vruchtensappen die individueel aangepast kunnen worden aan specifieke dieetwensen zoals natriumarm, eiwitrijk, vegan of lactosevrij.

WAT MERKT U ALS ZIEKENHUIS, ZORGINSTANTIE OF SPORTSCHOOL DAARVAN?

De juiste voeding helpt patiënten om aan te sterken voor en te herstellen van een operatie of dialysebehandeling. Ouderen en cliënten van zorginstellingen voelen zich prettiger en vitaler als ze verse maaltijden krijgen die aansluiten op hun behoeften. Actieve sporters zijn dankzij eiwitrijke snacks en maaltijden weer eerder klaar voor de volgende uitdaging. Gezond en lekker eten doet ieder mens goed!

PRODUCTIEFACILITEITEN
EN MEDEWERKERS

Onze ambachtelijke chefs en bakkers, vakkundige diëtistes en klantgerichte binnendienstmedewerkers weten alles van gezond en lekker eten. Onze specialiteit, de mediterrane koosjere keuken, inspireert hen om telkens weer verrassende en smaakvolle maaltijden te bedenken voor onze opdrachtgevers. Dat doen we in onze up-to-date productiefaciliteit die uit drie keukens en een bakkerij bestaat. Kragtwijk Finest Food is ISO 22000 gecertificeerd.

INNOVATIEVE GERECHTEN - GEZOND EN VOL VAN SMAAK!

“Wij leveren een compleet voedingsaanbod op maat, van eiwitrijke tussendoortjes tot verse salades en volledige maaltijden. Gezond, vers en erg lekker!”

— GEORGETTE VAN DIJK

ETEN VAN TOPKWALITEIT VOOR DE ZORG!

Mensen in (zorg)instellingen laten genieten van heerlijke, gezonde maaltijden, salades en tussendoortjes. Daar zetten wij ons dagelijks met hart en ziel voor in.

Neem contact met ons op