LANGERHUIZE IS POWERED BY KRAGTWIJK

Koosjer

Wij laten u graag kennismaken en genieten van onze smakelijke en verrassende koosjere specialiteiten. Hieronder bieden wij u een kijkje in de koosjere keuken en onze manier van werken.


Kasjroet: de Joodse spijswetten uit de Thora

De regels op het gebied van voeding vallen onder de Joodse spijswetten, de zogeheten kasjroet. Voedsel dat aan deze spijswetten voldoet, wordt beschouwd als rein en wordt koosjer genoemd. Sommige producten zijn geoorloofd, andere niet of uitsluitend indien geproduceerd onder rabbinaal toezicht.

Rabbinaat

De koosjere keuken van Kragtwijk Finest Food voldoet aan de voorschriften van het Rabbinaat van Amsterdam en werkt onder supervisie van Badatz Amsterdam. De toezichthouders hebben de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het koosjer bereiden van onze maaltijden.

Het Rabbinaat van Amsterdam heeft het hoogste certificeringsniveau van kasjroet­ in Europa en staat onder leiding van de internationaal gerespecteerde rabbijn Eliezer Wolff.

Koosjere specialiteiten, maaltijden, snacks en wensdiëten

In onze koosjere keuken bereiden we dagelijks vele koude en warme maaltijden, wensdiëten, specialiteiten en snacks. Alles wat wij maken wordt voorzien deze van ons hechsjer, hét certificaat dat garandeert dat de maaltijd onder rabbinaal toezicht (ORT) is bereid.

Koosjere maaltijden voor in de luchtvaart

Al sinds 1994 vinden onze koosjere maaltijden wereldwijd hun weg naar passagiers van verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, Alitalia, Lufthansa, Air France en Etihad Airways.
Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatiekracht zijn wij dé specialist in premium koosjere maaltijden geserveerd op 11 km hoogte!

Pesach en andere Joodse feestdagen

Voor Joodse feestdagen zoals Pesach bereiden onze chefs specialiteiten en traditionele gerechten die bij het betreffende feest passen. Zo kunnen klanten ook op deze bijzondere religieuze dagen genieten van overheerlijke kwaliteitsmaaltijden en broden die met zorg en in overeenstemming met de kasjroet bereid zijn.

Maatwerk en presentatie

Onze chefs bereiden alle maaltijden met de grootst mogelijke aandacht en toewijding. Alle afwijkende aanvragen of diëten worden door ons op maat geportioneerd op het gewenste servies.

Het assortiment, samengesteld in samenspraak met de klant, wordt aangeleverd op een tray of in een mooie box.

Wij kunnen de maaltijden op elke gewenste manier presenteren; ze kunnen bijvoorbeeld worden geleverd op servies van de luchtvaartmaatschappij. Ook kunnen wij lang houdbare maaltijden leveren om te gebruiken op vluchten naar verre bestemmingen.

Koosjere bakkerij

Wij zijn trots zijn op onze eigen bakkerij waar we dagelijks verse broodjes, challes, muffins en vele andere koosjere specialiteiten en lekkernijen bakken. Al deze heerlijke deegwaren vinden hun weg naar de klant via diverse Joodse delicatessenzaken in Amsterdam.

Wij staan voor u klaar!

Kragtwijk finest Food besteedt veel zorg en aandacht aan de bereiding van uw koosjere gerechten. Wilt u meer weten over ons aanbod speciale en koosjere maaltijden? Wilt u met ons van gedachten wisselen over een efficiënte aanpak van de maaltijdvoorziening voor uw organisatie of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

WELKOM BIJ
KRAGTWIJK FINEST FOOD

“Al sinds 1967 varen wij onze eigen koers. Maar luisteren met aandacht naar uw wensen. Wij maken mooie, smaakvolle en fijne gerechten, met een continue natuurlijke drang naar vernieuwing”.

— JOOST KRAGTWIJK

Neem contact met ons op